Online Sudoku

Sudoku wordt al jarenlang gespeeld. Tegenwoordig vind je ze zelfs in kranten en heb je er complete puzzelboekjes vol mee staan. Maar na een keer de Sudoku opgelost te hebben kun je de puzzel niet meer spelen op papier. Omdat bijna iedereen nu het meeste op het internet doet, zijn er ook hele websites gemaakt met spellen. Daardoor zijn er natuurlijk ook hele websites toegewijd aan Sudoku's online te spelen. Daardoor kun je onbeperkt Sudoku's spelen en hulp vragen als je er zelf niet aan uitkomt.

Varianten van online Sudoku's

Op internet kun je dan ook makkelijk en snel deze online puzzels spelen. Daar zitten dan vaak ook zeer uitdagende puzzels bij en hebben andere puzzels echte breinkrakers. Hier vind je dus ook de verschillende types Sudoku tussen die je normaal misschien te lastig vindt om te spelen. Ook vind je een hoop variaties op de normale cijfersudoku. Zo kun je een Sudoku in de vorm van tetris spelen maar ook een Sudoku oplossen met tekentjes in plaats van cijfers. Verder heeft bijna iedereen tegenwoordig een smartphone en zijn er vele apps waar je deze online Sudoku's op kan spelen. Zo heb je het vertrouwde spel toch bij je en hoef je geen pen of papier bij de hand te hebben.

Thuis spelen

Je kan naast het spelen van een online Sudoku op je telefoon ook nog ervoor kiezen om de puzzel thuis online te spelen achter je computer. Vele websites hebben een hoop Sudoku variaties waardoor iedereen wel een Sudoku vindt die hij of zij leuk vindt. Verder kun je er ook nog voor kiezen om een Sudoku spel op je computer te installeren. Zo kunnen er dus spellen zijn waar je door middel van Sudoku's oplossen je een beloning krijgt of verder komt in het spel.

Sudoku Original

Naast de mogelijkheid om sudoku online te spelen, bestaan er ook speciale sudokucomputers. Er zijn diverse spellen...

BEGIN

Sudoku generator

Voor het spelen van sudoku hoef je uiteraard niet naar een betaalde website te gaan. Via minisudoku.nl kun je name...

BEGIN

Sudoku Basic

Het is inmiddels bewezen dat het trainen van je hersenen een positief effect heeft op je gezondheid. De meeste bra...

BEGIN

Monster Sudoku

Zin in een andere Sudoku? Speel dan gratis met onze speciale - net even andere - Sudoku's. Meedoen kost dus ni...

BEGIN

Zi Sudoku

Hoewel het spelletje zijn oorsprong niet in het Oosten heeft liggen, klinkt Sudoko erg Japans. Dat kan kloppen, wa...

BEGIN