Over Sudokuhuis

Bij Sudokuhuis kun jij terecht voor al je Sudoku's. Zo vind je er een aantal klassieke Sudoku puzzels maar ook de nieuwere en moeilijkere puzzels. Hierdoor kunnen wij voor iedere puzzelaar een leuke en uitdagende Sudoku aanbieden die past bij jouw niveau van puzzelen. Lees hier over de geschiedenis en over alle verschillende soorten die zijn ontworpen voor deze puzzel.

De verschillende soorten Sudoku's op Sudokuhuis

Je kan op onze website van Sudokuhuis vele verschillende soorten Sudoku's spelen. Zo kunnen de beginnende spelers de klassieke Sudoku spelen terwijl een meer ervaren speler liever een andere Sudoku speelt die iets moeilijker zal zijn. Daarom vind je onder andere ook Monster Sudoku's en Zi Sudoku's. Deze zijn moeilijker doordat je niet alleen te maken krijgt met cijfers in vakjes zetten maar ook met rekensommen of plaatjes. Ook wanneer jij gemakkelijk een Sudoku oplost en graag snel een nieuwe wilt maken kun je hier terecht. Je kan namelijk via een Sudoku generator een Sudoku maken en wanneer deze opgelost is, kun je gemakkelijk een nieuwe laten opstellen door de generator. Zo heb jij urenlang plezier.

Vind een goede Sudoku uitleg

Op Sudokuhuis vind je een goede uitleg over hoe je een Sudoku speelt. Hierdoor kan iedere beginnende puzzelaar een Sudoku oplossen. Daarnaast kun je ook de spelregels van een Sudoku puzzel opzoeken waardoor je niet alle spelregels in een keer hoeft te onthouden. Tijdens het lezen van de uitleg en de spelregels krijg jij stap voor stap vertelt hoe je een Sudoku oplost. Lukt het oplossen niet door middel van de regels? Dan krijg je een aantal tips hoe je een Sudoku met een trucje op kunt lossen. 

Sudoku Basic

Het is inmiddels bewezen dat het trainen van je hersenen een positief effect heeft op je gezondheid. De meeste bra...

BEGIN

Sudoku Original

Naast de mogelijkheid om sudoku online te spelen, bestaan er ook speciale sudokucomputers. Er zijn diverse spellen...

BEGIN

Zi Sudoku

Hoewel het spelletje zijn oorsprong niet in het Oosten heeft liggen, klinkt Sudoko erg Japans. Dat kan kloppen, wa...

BEGIN

Sudoku generator

Voor het spelen van sudoku hoef je uiteraard niet naar een betaalde website te gaan. Via minisudoku.nl kun je name...

BEGIN

Monster Sudoku

Zin in een andere Sudoku? Speel dan gratis met onze speciale - net even andere - Sudoku's. Meedoen kost dus ni...

BEGIN